Glemt password!

Indtast din email:


Vi sender dit password til din email om et øjeblik.Fortryd >

Påske · Boligen · Køkkenet · Delikatesser · Haven · Entré & garderobe · Møbler · Accessories ·

Lidt nisseglad har man vel lov at være

Julen 2016, Henrik Nowak, Nordhjem

Fra i år bliver julen aldrig helt den samme. Vi har nemlig overskredet en grænse: Vi har nisser og julemænd i shoppen.

Det har vi aldrig haft før i Nordhjems historie (arh, der var lige et par nisser det første år), men en gang skal jo være den første, og i år var det svært ikke at falde for de hyggelige og nostalgiske nisser og julemænd fra Ib Laursen.

Og jo, vi har også røde trommer, røde julekugler og andre røde “hyggeligheder”, der kan bringe varme og nostalgi ind i din jul - selvom den også godt må være lidt cool.

Kan man starte jule for tidligt?

I takt med, at dagene i løbet af november bliver mørkere og kortere, trænger lysten til at få gang i juleriet sig på. Her i shoppen har mange julevarer kunne købes i et godt stykke tid, da mange af vores kunder synes, at det er hyggeligt stille og roligt at finde de helt rigtig ting og sager, der skaber netop deres personlige opfattelse af, hvad en rigtig jul er.

Så man kan vel aldrig starte for tidligt med at forberede sig og få alle detaljerne på plads - det helt rigtige pynt, den personlige og spændende indpakning og så selvfølgelig lys - masser af lys.

Kan man tælle til 24, kan man tælle til jul

En af de hyggeligste traditioner omkring jul, synes jeg personligt, er advents- og kalenderlys. Og det behøver ikke nødvendigvis at være i den helt traditionelle form.

Som eksempelvis advents”kransen”. Den kan du jo give mange forskellige udtryk: 4 lys arrangeret i stager, på et fad, på ræd og række og pyntet med det, der lige falder i din smag.

Her i shoppen kan du finde nogle forslag til en anderledes - og personlig advents”krans”, og du kan jo også selv kreere din helt egen ved at kombinere nogle af de mange skønne ornamenter med et par grene fra naturen, og hvad du ellers falder for - og så lige 4 lys.

Og kalenderlyset. Det traditionelle med 24 tal, 24 små lys, et ny lys hver dag - jo, der er masser af muligheder, blot man i sidste ende kan tælle til 24.

Juletræet med sin pynt…

I de senere år har det traditionelle juletræ ikke være i så høj kurs hos moderigtige trendsættere. De har kunne reducere juletræet til en tør pind med lidt sort-hvidt pynt. Og der er der for så vidt ikke noget i vejen med.

Det er nok bare ikke sådan, at de fleste forestiller sig, hvordan julen ser ud.

Vi synes, at der skal være plads til alle, både den helt cool jul og den mere traditionelle. Så her i shoppen er jeg sikker på, at du kan finde lige netop det pynt, der passer på dit juletræ - sammen med det, du måske allerede har og sammen med det hjemmelavede. Der skal være plads til det hele og til alle. Så synes jeg, at julen bliver mest hyggelig.Indhold:

Artikler
Læs artikler og få inspirration til indretning af din bolig og ideer til det gode, afslappede liv.


Brands
I Nordhjem finder du et stort udvalg af boligindretning og livsstilsprodukter fra førende brands.

Kontakt
PROFIL
HANDELSBETINGELSER OG
PERSONDATABEHANDLING

COOKIE POLITIK
AFMELDING AF NYHEDSBREV
Lager og forsendelse:
Webpakkeriet
Att. Nordhjem
Vejlevej 15, Ølholm
DK-7160 Tørring
Kontor:
Nordhjem
Præstegårdsmarken 1, Nim
8740 Brædstrup
Tel.:
kundeservice@nordhjem.dk
CVR.nr.: 31941881

Følg os på vores Facebookside: facebook.com/nordhjemNordhjem er medlem af FDIH
- Foreningen for Dansk Internethandel


SITEMAP
EU klageportal: ODR