Glemt password!

Indtast din email:


Vi sender dit password til din email om et øjeblik.Fortryd >

Påske · Boligen · Køkkenet · Delikatesser · Haven · Entré & garderobe · Møbler · Accessories · Børn · DINE ORDRER

Profil

Nordhjem slog dørene op på nettet den 22. august 2003. 

Firmaet startede som en hobby for indehaveren Helle Skou-Nielsen og blev i de første år drevet hjemmefra. Idéen var at lave en forretning på nettet, hvor man kunne få alt det man drømte om - når boligen skulle indrettes på en hyggelig og afslappet måde - og med plads til hele familien. Udvælgelsen af varerne er gennem alle årene sket på baggrund af Helles egne drømme om boligliv og livsstil. 

I de første år hed Nordhjem: "Nordhjem - brugskunst på nettet". I 2006 skiftede det dog til "Nordhjem - Livsstil på nettet". Nu kom der nemlig andre varegrupper til. Det var ikke længere blot brugskunst - men også tøj, ting til haven, gaveartikler og meget mere. I efteråret 2007 kom "Nordhjem Outlet" til - nu var det muligt for de efterhånden mange tusinde kunder at købe mærkevarer til fantasipriser! I foråret 2008 var vareudvalget vokset til flere tusinde varenumre - og det blev derfor svært at orientere sig - og det kunne tage tid at finde lige præcist det, man ønsker sig. 

Derfor lancerede vi i juni 2008 en helt ny idé - nemlig flere shops i én. Nu kunne kunderne vælge, om de ville shoppe boligindretning, outlet, børnevarer - eller tøj til sig selv. Der er fri mulighed for at skifte mellem alle shops - og få det hele leveret i samme kasse - men også mulighed for at koncentrere sig om én ting ad gangen. 


Den 1. februar 2009 blev Nordhjem omdannet til et aps - og i den forbindelse blev vores virksomhed ændret, således at vores lagerfunktion nu bliver varetaget eksternt. Vores administration, indkøb og salgsfunktioner er blevet styrket og er fortsat i Nim ved Horsens.

Nordhjems filosofi og værdigrundlag.

Der skal være plads til begejstring og glæde en travl hverdag, og det hele må gerne krydres af opnåelige og realistiske livsstilsdrømme. Det er også essentielle værdier for alle i Nordhjem - vi vil så gerne give de gode oplevelser videre. 

Du kan i Nordhjem's afdelinger blive inspireret af de hotte trends inden for blandt andet boligindretning. Den gode stemning er værd at værne om – og deler man lidt ud, får man dobbelt igen. Derfor bliver varerne er pakket med en kærlig og nænsom hånd med tanke for dig – og skriver du til os hjælper vi dig gerne.

Vi glæder os til at vise dig rundt i shoppen.


Indhold:

Artikler
Læs artikler og få inspirration til indretning af din bolig og ideer til det gode, afslappede liv.


Brands
I Nordhjem finder du et stort udvalg af boligindretning og livsstilsprodukter fra førende brands.

Kontakt
PROFIL
HANDELSBETINGELSER OG
PERSONDATABEHANDLING

COOKIE POLITIK
AFMELDING AF NYHEDSBREV
DINE ORDRER
Lager og forsendelse:
Webpakkeriet
Att. Nordhjem
Vejlevej 15, Ølholm
DK-7160 Tørring

Mailhenvendelser besvares
på hverdage inden for 24 timer.
Kontor:
Nordhjem ApS
Præstegårdsmarken 1, Nim
8740 Brædstrup
Tel.:
kundeservice@nordhjem.dk
CVR.nr.: 31941881

Følg os på vores Facebookside: facebook.com/nordhjemNordhjem er medlem af FDIH
- Foreningen for Dansk Internethandel


SITEMAP
EU klageportal: ODR