Glemt password!

Indtast din email:


Vi sender dit password til din email om et øjeblik.Fortryd >

Boligen · Køkkenet · Delikatesser · Haven · Entré & garderobe · Møbler · Accessories · DINE ORDRER

 En grafisk hyldest til de danske øer
- vandkantsdanmark / udkantsdanmark

Det startede alt sammen med en stregtegning af Langeland. Hurtigt kom der flere øer til, de fik farver og forskellige størrelser, og snart var der en ide og et koncept.

Uanset hvor vi danskere er fra, så har de fleste af os en eller anden relation til en af Danmarks 78 beboede øer. 140581 vil hylde Danmarks yderste egne og via simple grafiske og smukke plakater bringe smil frem på folks læber ved minderne og relationerne til disse øer.

Ordet Udkantsdanmark klinger desværre for mange negativt. Det vil 140581 gerne lave om på ved at sætte fokus på de danske øer og deres natur, deres historier, trygheden og roen. 140581 håber, at det kan ændre opfattelsen af ordet fra noget negativt til noget positivt, så man kan være stolt af at høre til i Udkantsdanmark.

Sortimentet dækker nu 23 øer og repræsenterer både store øer som Samsø, Als og Bornholm, men også mindre og mere ukendte som Orø, Helnæs og Omø. Målet er på sigt at få skabt alle de 78 beboede øer, og drømmen er at udvide sortimentet til andre typer af produkter, men her og nu er det plakaterne og budskabet, der er i fokus.

”Hvad står 140581 egentlig for?”

Bag 140581 finder du Jan Gustav, der er født og opvokset på Langeland. Han har gennem de sidste 15 år læst og arbejdet med design, indretning og konceptudvikling for brands som Filippa K, Normann Copenhagen og HAY, og er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole med en bachelor i Visuel Kommunikation. Han bor til daglig i København, men elsker tanken om og hver en time på sit elskede Langeland. For Jan Gustav er talkombinationen, som udgør firmaets navn, ikke helt så svær at huske som for andre. Han er nemlig født den 14. maj 1981, og derfor fandt han det oplagt, at det skulle være hans signatur.

140581 vil gerne bidrage til at gøre drømme til virkelighed for de danske øer og deres beboere. Hvert år vil en del af overskuddet fra salget af plakaterne blive doneret til velgørende formål. Måske der findes en bænk på Marstal havn, der godt kunne trænge til at blive skiftet ud? Måske det gamle ismejeri på Samsø skal have nyt stråtækt tag, eller måske håndboldpigerne på Thurø skal have nye træningstrøjer?

Der hvor 140581 kan bringe smil frem på de danske øer, vil de gøre en forskel.

 
Artiklen er skrevet af 140581


 
140581

Indhold:

Artikler
Læs artikler og få inspirration til indretning af din bolig og ideer til det gode, afslappede liv.


Brands
I Nordhjem finder du et stort udvalg af boligindretning og livsstilsprodukter fra førende brands.

Kontakt
PROFIL
HANDELSBETINGELSER OG
PERSONDATABEHANDLING

COOKIE POLITIK
AFMELDING AF NYHEDSBREV
DINE ORDRER
Lager og forsendelse:
Webpakkeriet
Att. Nordhjem
Vejlevej 15, Ølholm
DK-7160 Tørring

Mailhenvendelser besvares
på hverdage inden for 24 timer.
Kontor:
Nordhjem ApS
Præstegårdsmarken 1, Nim
8740 Brædstrup
Tel.:
kundeservice@nordhjem.dk
CVR.nr.: 31941881

Følg os på vores Facebookside: facebook.com/nordhjemNordhjem er medlem af FDIH
- Foreningen for Dansk Internethandel


SITEMAP
EU klageportal: ODR