Glemt password!

Indtast din email:


Vi sender dit password til din email om et øjeblik.Fortryd >

Boligen · Køkkenet · Delikatesser · Haven · Entré & garderobe · Møbler · Accessories · DINE ORDRER

logo


LIVSSTIL på Sveriges vestkyst

Livet på Sveriges vestkyst er noget ud over det sædvanlige.

Hav, saltvand, kold regn, skarp vind og stærk sol – alt sammen barske vilkår for huden.

Det er barskt, smukt og vidunderligt – alt sammen på samme tid. Et sted for fiskere, surfere, soldyrkere, spa gæster og alle andre, der er tiltrukket af kysten.

For os, der bor her, stiller det høje krav til alt i vores omgivelser – specielt hudplejen.

Hudplejen skal kunne modstå en masse. Den skal være god. Den skal være ægte.

Dette er, hvad L:A Bruket og vores sortiment handler om.

Og det er, hvad de lækre produkter opfylder. Så livet kan leves fuldt og helt – og huden har de optimale vilkår.

GRUNDLÆGGEREN

Som keramiker var Monica Kylén velbevandret i håndværk. Håndværk, hvor førsteklasses ingredienser og dygtighed er de afgørende komponenter i at sikre det rigtige produkt. Tilføjer man æstetik – ja, så har man den smukke og effektive spa-serie. Så har man noget unikt.

Da Monica en dag havde brug for en gavnlig, organisk og smuk sæbe til en nyudviklet sæbeskål, kunne hun ikke finde noget, der kunne tilfredsstille hendes krav.

Så hun lavede en selv.

Sådan startede L:A Bruket. Og sådan er det også i dag. Det er Monicas fokus på miljøet – og æstetik, der styrer driften af vores virksomhed.

Hendes passion omfavner alt, hvad vi gør, og hun står personligt inde for hver og en af ??vores produkter. Det er derfor, L:A Bruket aldrig går på kompromis med kvaliteten. Dette er ikke til forhandling.

Monicas mål og ønske er, at hendes produkter vil gøre en forskel, for alvor. De skal være af så høj kvalitet, at de omdanner en dagligdags rutine til et øjeblik at længes efter!
Uanset hvordan vores liv ser ud, så har vi normalt ti minutter til os selv i badeværelset hver dag. Med hjælp fra L:A Bruket, kan du fylde dette øjeblik med sund luksus og nydelse - en investering i dig selv, der giver energi til resten af ??dagen.

INGREDIENSER

Ingredienserne i L:A Bruket sortiment er alle naturlige. Vi arbejder med medicinske planter, æteriske olier og vegetabilske råvarer.

Vi får vores ingredienser fra både hav og land, og vi stræber efter, at vores råvarer og produkter er så økologiske og miljøvenlige som muligt. De forskellige urter, voks og olier stammer fra nær og fjern. Alle med særlige kvaliteter, der tilsammen skaber nye muligheder. Vi søger hele tiden nye efter kombinationer for at udvikle de fordele og fornemmelser vores produkter bringer.

I modsætning til syntetiske stoffer er naturlige ingredienser er altid variable - det er karakteren af ??naturlighed! En sommer velsignet med masser af solskin kan give en rigelig høst af salvie, mens et regnfuldt forår kan påvirke farven på morgenfrueolie ...

Det er derfor, vores produkter kan afvige en smule fra den ene leverance til den næste. De varierer, ligesom en vin kan smage forskelligt afhængigt af vejr og jord, men de har altid den samme velgørende kombination af dufte og kvaliteter.

Variationen af ??de naturlige ingredienser er en af ??grundene til, at vores hudprodukter altid bliver blandet med håndkraft. Det er den eneste måde at udnytte hver ingrediens’ unikke kvalitet.

Dufte

L:A Bruket’s dufte er krydrede og dufter af urter - snarere end blomster. Det betyder, at alle vores hudplejeprodukter er unisex og meget afholdte af både mænd og kvinder.

Vores aromakoncept er et resultat af at have et strengt utilitaristisk perspektiv, når vi arbejder - fordelene ved et produkt skal altid være det vigtigste. Og de omsorgsfulde, sunde essenser, som vi leder efter eksisterer i højere grad i urter og medicinske planter end i kronblade af blomster.

Vores dufte af mørk vanilje, koriander / sort peber, bergamot / patchouli og agurk / mynte etc. er blevet berømte. Ved L:A Bruket sparer vi ikke på dyre ingredienser. Uanset hvilket produkt, vi bruger, er den smukke og velgørende aroma karakteristisk.

Design og funktionalitet

Vores emballage skal altid afspejle enkelhed og kvalitet af indholdet. Æstetik er vigtig, men funktionaliteten kommer først. Et eksempel kunne være vores brune flasker.

De blev valgt, fordi den gule farve beskytter sarte æteriske olier fra lys. De er naturligvis også genanvendelige PET-flasker - flasker, som er miljøvenlige at transportere og som ikke går i stykker, hvis du taber dem ned i vasken eller på et klinkegulv.

I dag er de funktionelle og stilfulde minimalistiske flasker blevet et kendetegn for L:A Bruket. De vises i indvendig udsmykning og modemagasiner, og de passer ind lige så godt i en surfer varevogn som i en lejlighed i Paris, London eller New York. Det er en selvfølge.

SPA TRADITIONER

L:A Bruket ligger i Varberg, en af ??Sveriges mest kendte kurbyer. Her har byens indbyggere har taget saltvands- og tangbade i generationer, både sommer og vinter.

For mere end 200 år har folk kommet her fra andre dele af Sverige og resten af ??verden for at tage termiske bade og behandlinger.

Dette er vores arv, som vi administrerer og fremmer. Mange af vores produkter er baseret på de gamle termiske spatraditioner, men med et moderne twist.

SUCCES

L:A Bruket er moderne hudpleje med sine rødder i traditionel medicin. Denne formel har spredt vores produkter over hele verden. Siden vi startede L:A Bruket, har vi indtil i dag ikke annonceret, og vi har ikke haft nogen beskæftigede sælgere. Med hjælp fra vores kunder - vores fantastiske ambassadører – er det kvaliteten af ??disse produkter, der alene har spredt produkterne over hele verden.

Skrevet af L:A Bruket – og oversat af Helle Skou-Nielsen
 
 
 
 

 

 

 

 

Monica Kylén

 
 
Indhold:

Artikler
Læs artikler og få inspirration til indretning af din bolig og ideer til det gode, afslappede liv.


Brands
I Nordhjem finder du et stort udvalg af boligindretning og livsstilsprodukter fra førende brands.

Kontakt
PROFIL
HANDELSBETINGELSER OG
PERSONDATABEHANDLING

COOKIE POLITIK
AFMELDING AF NYHEDSBREV
DINE ORDRER
Lager og forsendelse:
Webpakkeriet
Att. Nordhjem
Vejlevej 15, Ølholm
DK-7160 Tørring

Mailhenvendelser besvares
på hverdage inden for 24 timer.
Kontor:
Nordhjem ApS
Præstegårdsmarken 1, Nim
8740 Brædstrup
Tel.:
kundeservice@nordhjem.dk
CVR.nr.: 31941881

Følg os på vores Facebookside: facebook.com/nordhjemNordhjem er medlem af FDIH
- Foreningen for Dansk Internethandel


SITEMAP
EU klageportal: ODR