Glemt password!

Indtast din email:


Vi sender dit password til din email om et øjeblik.



Fortryd >

Boligen · Køkkenet · Delikatesser · Haven · Entré & garderobe · Møbler · Accessories · DINE ORDRER

Oi Soi Oi – fra Vietnam til Danmark

Oi Soi Oi designer, producerer og sælger brugskunst, møbler, tøj og smykker. Firmaet blev grundlagt i 2007 af Britt Goodall og Christina Thorbøll. De mødte hinanden i Hanoi, hvor Britt har boet siden 2000. Christina var på ferie i Hanoi, og da de mødtes var Britt allerede i gang med at lave de første ting, som hun ville prøve at sælge i Danmark. Fra første øjeblik var der god kemi og grundlaget for firmaet blev lagt. Med Christinas baggrund inden for salg og marketing og med Britts tilstedeværelse i Vietnam og hendes netværk af mindre workshops, var der mulighed for et unikt makkerskab. Sammen delte de lige fra starten glæden ved at skabe et univers af smukke håndlavede produkter, hvor de fantastiske håndværkstraditioner i Vietnam bliver kombineret med den skandinaviske stil.

 

 

Mange ting har skullet læres fra grunden og det har været en rejse med lærerige erfaringer. Der er blevet knoklet på begge sider af jordkloden. Christina tømte selv de første containere, der kom til Danmark, og Britt var i sin ende med til at pakke dem. Men under hele forløbet har det været essentielt, at de 2 partnere har haft det skægt og elsket at bygge Oi Soi Oi op. Der er både blevet grinet og grædt. For selvfølgelig lykkes alting ikke første gang og der har da været dyrkøbte erfaringer. Men med gå på mod og viljestyrke - og et stærkt forankret makkerskab, er det lykkedes at få skabt en virksomhed, som i dag sælger i Skandinavien og nu er godt på vej ud i Europa.

Og Britt og Christina deler stadig glæden ved sammen at arbejde med og udvikle Oi Soi Oi. I deres designunivers søger de at kombinere det eksotiske og farverige, med det rene og enkle skandinaviske udtryk. De ser deres produkter indgå i flere stilarter, fra det minimalistiske og rene til det mere bløde og bohemeagtige. Det der grundlæggende tiltaler Britt og Christina er personlighed. De bliver meget inspireret af mennesker, der i deres bolig – og som regel også i mange andre sammenhænge - ikke bare følger alle andre, men evner at sammensætte og skabe noget, der reflekterer en personlighed.

Oi Soi Oi holder fast i det oprindelige fundament, at alle deres produkter skal være håndlavede i mindre familieejede workshops i Vietnam. Nærheden og et indgående kendskab til deres producenter er vigtig for Oi Soi Oi. Begrebet anstændighed er et nøgleord for virksomheden. Heri ligger bla. respekten for de mennesker, der arbejder for dem. Historien bag produkterne, hvad de er lavet af og hvem der laver dem er vigtig.

For Britt og Christina er det en dejlig fornemmelse at vide, at de er med til at støtte et traditionelt håndværk, og samtidig hjælpe mennesker i de små landsbyer i Vietnam til at skabe et bedre livsgrundlag. For som de siger hos Oi Soi Oi, husk der sidder mennesker bag og laver hvert et produkt i hånden. De skal også kunne leve af, at arbejde for Oi Soi Oi. At opføre sig ordentligt og sikre en fair betaling og behandling af leverandører, kan godt forenes med at drive en god forretning!


Artiklen er skrevet af Oi Soi Oi




 




     

Indhold:

Artikler
Læs artikler og få inspirration til indretning af din bolig og ideer til det gode, afslappede liv.


Brands
I Nordhjem finder du et stort udvalg af boligindretning og livsstilsprodukter fra førende brands.

Kontakt
PROFIL
HANDELSBETINGELSER OG
PERSONDATABEHANDLING

COOKIE POLITIK
AFMELDING AF NYHEDSBREV
DINE ORDRER
Lager og forsendelse:
Webpakkeriet
Att. Nordhjem
Vejlevej 15, Ølholm
DK-7160 Tørring

Mailhenvendelser besvares
på hverdage inden for 24 timer.
Kontor:
Nordhjem ApS
Præstegårdsmarken 1, Nim
8740 Brædstrup
Tel.:
kundeservice@nordhjem.dk
CVR.nr.: 31941881

Følg os på vores Facebookside: facebook.com/nordhjem



Nordhjem er medlem af FDIH
- Foreningen for Dansk Internethandel


SITEMAP
EU klageportal: ODR